2.10.2007 г., 8:03 ч.

Меч-ти 

  Поезия
713 0 0
Когато някъде оставих си мечтата...
Не, не я забравих,
исках просто твоята да сбъдна!
Това енищото, в което съм си сам.
Не, че ме отряза.
Не, Ти своята мечта остави да кърви във мен.
И успях, сбъднах ти я.
Да, точно тази твоята мечта!
И Ти успя!
Но все още нещо ми остава...
Ще се постарая!!!

;-)))

© Пламен Тошев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??