4.12.2004 г., 23:08 ч.

Мечето Борко 

  Поезия
950 0 3
Мечето Борко,
Бил голям отворко.
Всички тyпал във класа,
Преди да бий звънеца за часа.

После след училище,
направо бил страшилище.
Чyпел кукли и играчки,
Майстор бил на дразги и закачки.

Госпожите пропищяли в хор,
и видяли с него много зор.
Редовно се оплаквали децата,
Но, бил за мама слънце на земята.

На Мечето Борко в боя му бил таланта,
Там били мy и силата, и стимyланта.
за всички бияч си останал
И Олимпийски шампион станал.

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??