29.10.2008 г., 22:09 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
700 0 1

Мечтая до щастие вълшебно да стигна
до любов, която да ме плени,
до обич, която да давам за нищо
и за всяко да няма цена!
Да бъда за него жената,
дарила го с истинска любов,
да бъда за него мечтата,
която да сбъдне с любов!
Да бъда окриляна вечно,
от вълшебството на любовта,
да бъда и адски щастлива,
затворила старата книга сега!
И в бъдеще слънце за нас ще огрява,
ще ни сочи верния път през деня,
нощем звездите ярко ще греят,
ще ни сочат пътя в нощта!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??