14.06.2009 г., 20:53 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
597 1 0

Мечта

Пороен дъжд над земята се сипе,
а около мене въртят и въртят се мечтите.
На теб те всичките са посветени,
и душата, и сърцето - пак на теб са подарени.


Обичам да мечтая
чувствам се като във рая -

там всичко е възможно
и даже никак не е сложно!

 

 

В топли облаци потъвам цяла
и луната е близо, тъй светла и бяла.
Винаги при теб ме връща сънят,
но даже и там сълзите текат.


А дъждът навън все вали ли, вали,

не вижда как аз, потънала в мечти,

аз него не слушам, нехая,

а искам пак с теб да съм в рая!

 

© Михаела Канелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??