Жужат пчели. Градинка. Двор.
Два ката къща. Градоред.
Дръвчета плодни. Син простор.
Липа. Два кошера отпред.
И две души освободени,
помолили Съдбата за подслон,
направили от тази къща
не просто жилище, а дом.
© Снежина Будурова Всички права запазени