17 янв. 2014 г., 22:48

Мечта 

  Поэзия » Любовная
735 0 3

Жужат пчели. Градинка. Двор.

Два ката къща. Градоред.

Дръвчета плодни. Син простор.

Липа. Два кошера отпред.

 

И две души освободени,

помолили Съдбата за подслон,

направили от тази къща

не просто жилище, а дом.

© Снежина Будурова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??