23.12.2007 г., 11:52 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
703 0 12
 

Събудих се с една Мечта!

 

Мечта - да ме приспиш с Обичам те...

Мечта - да съм завита със твоите Прегръдки...

Мечта - да ме събудиш със Целувка...

 

Реших да сложа аз Мечтата на елхата.

Така Мечтата стана моя Коледна звезда.

Нали на Коледа Мечтите са възможно цветни?!

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??