Dec 23, 2007, 11:52 AM

Мечта 

  Poetry » Love
701 0 12
 

Събудих се с една Мечта!

 

Мечта - да ме приспиш с Обичам те...

Мечта - да съм завита със твоите Прегръдки...

Мечта - да ме събудиш със Целувка...

 

Реших да сложа аз Мечтата на елхата.

Така Мечтата стана моя Коледна звезда.

Нали на Коледа Мечтите са възможно цветни?!

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??