30.08.2008 г., 11:19 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
709 0 2


Мечтая аз за място, където няма да боли,
място, където ще сме само аз и ти,
ний ще лежим на брега протегнали ръце
към звездите и тихо мълвящи думи страстни:
"Дори и звездите наши да изгорят, вечно аз и ти
пламъка им ще поддържаме в нашите сърца,

така ще знае всеки от нас, че някъде там го чака любовта!"
В един миг отворих аз очи и видях, че там не си ти,
останал само и единствено с образи и спомени,
останах аз сам на тоз самотен остров в моята душа.
Пламъкът в душата ми угасна в този миг,
угаснаха и всичките мечти, протегнах аз ръце,
но не виждах и звездите на нощното небе,
останах сам самичък на края на света!!!

© Юли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми градацията на чувствата. Иначе много тъжно, а щом е преживяно - става двойно по-тъжно. Но съм сигурен, че не си сам на края на света.
  • Приеми моя възторг.
Предложения
: ??:??