15.06.2008 г., 11:50 ч.

Мечта 

  Поезия
456 0 2


За тебе ден и нощ мечтая.
Ти сън ли си, или не си?
Ти в сънищата си наяве само.
Сънувам те до себе си,
но щом очи отворя, теб те няма.
Жадувам за миговете – срещи,
но те желание остават само.
Несбъдната мечта ли ще останеш?


© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??