Ако ми е по възможностите,
у дома в стаите
ще те виждам от снимките,
да ми топлиш спомените.
Мечта незабравима е,
в първата нощ,
във вълшебния си дом
да спя с любовта.
Сълзите ми ще се разнежват.
Усещанията ми ще танцуват.
От емоцията ми ще звучи
щастието на мислите ми.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени