7.11.2018 г., 14:30 ч.

Мечтаех си 

  Поезия » Любовна
371 0 0

Мечтаех си за силен мъж,

който ще ме обича нежно

и със страстта си ще ме изгори,

и ще усеща моите копнежи...

И ето появи се ти,

като мълния живота ми разтърси,

във моята дрога се превърна,

пристрастена съм сега към теб...

Това усещане така ми липсва,

че само с думи,

без да си ме докоснал ти дори,

запали в мен копнежи

и страст, която душата ми изпепели.

Разбирам те - повече от всеки друг.

Разбирам, защо от мене се отдръпна.

За теб не съм била това, което си ти за мен,

за теб била съм поредната игричка...

 

Мечтаех си за силен мъж,

който ще ме обича нежно...

Намерих те и ето моята равносметка:

Не бих те заменила с друг,

не бих живяла в свят в който теб те няма.

Докоснах се до твоята душа

и твоята душа обичам нежно.

 

07-11-2018 год.

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??