9.09.2006 г., 21:27 ч.  

МЕЧТАНИЕ 

  Поезия
772 0 8

МЕЧТАНИЕ

 

Мечта наречена очи,

мечта изречена със тях,

върни ме във живота,

небе... о, дай ми стряха!

 

Мечта, изгряваща в очи,

мечта, недаваща подслон,

искряща нежност и покой

на фееричен небосклон.

 

Мечта, наречена ръцe

е и устни, и любовни думи,

мечта, наречена лице,

сърцата бавно ни погуби.

 

Мечта, изваяла съдби,

докосвала сърце до тях,

вземи ме във живота си,

люби ме, без да те е страх!

 

 

Чар 09.09.06

....

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??