6.01.2011 г., 19:23 ч.

Мечтание 

  Поезия » Любовна
1183 0 9

 

И как могъл съм да не видя,

че в тебе има скрита красота.

На себе си съм днес обиден,

че съм загърбил любовта.

 

Дали ще ми простиш - не зная,

но ти бъди благословена.

Щом името ти в мен сияе -

аз съм с душа запролетена.

 

И ако в някой ден незнаен

и ти със обич ми отвърнеш -

в мен слънчев лъч ще заиграе

и в младостта ще се завърна!

© Николай Гюлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??