И как могъл съм да не видя,
че в тебе има скрита красота.
На себе си съм днес обиден,
че съм загърбил любовта.
Дали ще ми простиш - не зная,
но ти бъди благословена.
Щом името ти в мен сияе -
аз съм с душа запролетена.
И ако в някой ден незнаен
и ти със обич ми отвърнеш -
в мен слънчев лъч ще заиграе
и в младостта ще се завърна!
© Николай Гюлев All rights reserved.
сърдечно..