2.08.2008 г., 13:04 ч.

Мечтания 

  Поезия » Любовна
519 0 4
В съня ми неканен дойде,
приседна до мен на леглото,
усетих две силни ръце
да милват със нежност лицето...

Дъха ти усетих... и мириса...
на страстта мъжествена плът...
Запали пак огън в сърцето ми,
нестихващ - огънят на любовта.

Не си отивай... остани...
да те погледам за последно...
Животът гаден е, нали?
И няма втори шанс за грешници!

© Весела Кирева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??