28.06.2007 г., 14:14 ч.

Мечтано съчинение 

  Поезия
616 0 2
Когато слънцето залезе,
изгряват първите звезди.
Щом нощта навън пристига
и луната бледо заблести.
Кога гората и полето,
готови са за сладък сън,
тогаз ми заговаря сърцето,
тупа радостно във мен.

Тогаз усещам твоя мирис,
силуета на очите ти.
Тогава твоето дихание,
отеква във лицето ми.
И тогава времето заспива,
спускам се във паралелен свят.
Където аз и ти сами сме,
и аз съм чудна, а ти - чудат.

Тогава двама отпътуваме
на конете от цветя,
сладко с устни се целуваме,
готови да си кажем "да"!
Тогава твойто настроение
съчинява слънчеви лъчи
и в мечтано съчинение
двамата сме аз и ти...

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Цяяялото ми харесва! Много!
  • Когато слънцето залезе,
    изгряват първите звезди.
    Щом нощта навън пристига
    и луната бледо заблести.

    Чудесна картина!
Предложения
: ??:??