30.01.2007 г., 20:38 ч.

Мечтата ми 

  Поезия
1091 0 3

Отново сам-сама оставам
със себе си и със нощта,
за теб да мисля не преставам
и със мечтите си летя.

Представям си, че ще те имам
във дните си до старостта.
И чувството ще е взаимно,
докрая ще е обичта.

Представям си, че силен
до мене ти стоиш,
и как през трудности ще минем,
а радостите ще скрепим.

Как винаги ще се усмихваме
дори, когато ни тежи.
Един на друг как ще разчитаме
и по-малко ще боли.

Косите виждам посребрени,
устата повече мълчат.
Аз искам с теб да остареем
това е на мечтата ми гласът.

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??