Мечтателка съм по душа,
обичам да пътувам.
Понякога в представите си
аз греша,
но никога не се преструвам.
Романтичка падам си голяма,
имам поглед над това.
Не подражавам на "Гергана" -
пускам котвата сама!
Пътешественик -
олицетворявам се като такава.
Е... не обикалям със самолет света, но обикалям
по вълшебните поля,
избягвайки реалността.
Мирогледа ми към някои неща
неясен е за околността.
Това не пречи на една жена
да пътешества и сама!
© Елена Вълчанова Всички права запазени