28.09.2004 г., 20:49 ч.

МЕЧТИ 

  Поезия
1113 0 2
Мечти!Какво са хората без тях?
Те пращат ни във свят неопознат
и карат те да вярваш в красотата,
и да не се поддаваш ти на самотата.

С мечти животът ни по-лек е,
а щом мечтаеш значи ти си истински човек,
човек изпитващ вяра,мъка и любов
готов до края да се бори във този свят суров.

Мечтите ни прозореца са на душата,
красиви ли ти са мечтите,значи красива е душата
и не позволявай на никой да ти казва,
че мечтателите са глупци вярващи във всичко напразно.

Мечтайте,вярвайте в доброто
то винаги ще побеждава злото,
преследвайте до края вашите мечти,
защото все някога поне една ще се осъществи.

А когато този ден настъпи
се радвайте от цялата си душа,
защото ще можете с гордост да кажете:
"Постигнах нещо на света".

И знайте,че това няма цена!

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??