16.02.2024 г., 19:11 ч.  

Мечтa 

  Поезия » Любовна
183 0 0

Цветя навън ще цъфнат,
ще ме стопли красотата,
от теб ще съм прегърнат,
ще погълна светлината!

Ще ме гали светло утро,
облаци в небе ще чезнат,
ще ми е приятно, ведро,
отгоре ангели ще слезнат!

Ще се усмихнеш чудно ти,
ще се стопят вън снеговете,
ще се сбъднат всички мечти,
косата ти ще галят ветровете...

Напразни блянове, мечтания
в живот, пълен със страдания!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??