13.11.2007 г., 20:46 ч.

Мечти 

  Поезия » Любовна
617 0 5

 

Искам в света да сме само аз и ти.

Ние с нашите мечти.

Мечти големи и вълшебни.

Така красиви и душевни.

Наши общи и една моя сбъдната мечта.

Нашата любов, като цвете разцъфтя.

Но явно само сън е било това,

защото сега сме аз - с моята една мечта - ТИ,

и ти - с твоите милиони мечти!!!

© Мария Евтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??