14.05.2008 г., 13:58 ч.

Мечти 

  Поезия » Любовна
683 0 0

Заключена съм в стая -

в стаята на своите мечти,

но стаята - бездънна празнота...

 

Събирам ги с ръце,

но тъмнина закрива моето лице,

очите си затварям и разтварям празни шепи...

 

Разпиляват се в душата

и се блъскат в сляпа тишина -

пуста, вечна чернота...

 

Защото ти си моите мечти,

но не мога аз да те достигна...

Защото в стаята те няма

и няма ги и моите мечти...

© Ели ИзбериСи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??