29.11.2008 г., 0:52 ч.

Мечти 

  Поезия » Друга
562 0 2

Мечти

 

Мечтаех нощ и ден,

и в мечти времето се стопи,

а забравила бях да живея.

 

И докато мечтах -

животът покрай мен отмина,

отминаха и мигове неповторими.

 

А аз мечтах и мечтите се повтаряха,

но не живеех, а животът -

той никога, уви, не се повтаря.

 

Мечтах за щастие, а то отмина,

мечтах за любов, но тя ме разлюби,

мечтах за живот, а не живях.

 

 

 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??