8.07.2010 г., 11:57 ч.

Мечти 

  Поезия » Философска
477 0 0

Мечтая

за слънчеви лъчи и нежна топлина,

за утринен полъх,

за летен дъждец,

за вечерен бриз и…

да вперя взор в… изгрялата Вечерница…

Искам да се рея из висините ù…

да забравя, че съм тук за малко

и че някога ще си отида…

Не искам да зная съдбата си –

известното винаги ще ме кара

да се тревожа,

пък било то и за добро…

Дано Господ благослови

да съм част от зримия свят

и ми позволи да видя щастието

в усмихнатите очи на децата ми!

    …

 

Поне възможността ни да мечтаем

все още не са ни отнели!

 

 

18. 08. 2009 г. , гр. Велико Търново

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??