25.04.2009 г., 18:04 ч.

Мечти 

  Поезия » Любовна
642 0 2

Мечти

 

Ах, колко е усмихнато,

колко е красиво всичко!...

 

Мечта гореща ме залива,

облича се във слънце.

Страстен дъжд от мен се излива,

ражда се от зрънце.

 

Красив е изгревът нов,

който ме тласка към света -

символ на нашата любов,

кара ме да чувствам радостта.

 

Поглед към звездите.

Вечер е, но не е тъмно -

греят в мен мечтите.

Сърцето вече не е тъжно.

 

Небето чисто е съвсем,

чиста е надеждата в душата.

Ден след нощ и нощ след ден

живее, пренаписва се мечтата.

 

Сърцето ми е само твое,

то на тебе вечно ще се врича!

Приеми го, докосни го,

то крещи, че те обича!

 

© Армагедон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??