2.06.2011 г., 14:17 ч.

Мечти 

  Поезия » Любовна
613 0 4

Там, горе в планината,

ти наш'та къщичка избра,

на старини да сме си двама

далеч от всяка суета.

 

И двама бързахме към нея,

изпълнени със хубави неща,

какво да натъкмиш на нея,

та най-хубавата да е тя.

 

Мечтите бяха тъй чудесни,

изпълваха ни с вяра и любов,

че има за какво да се живее

и това ни даваше криле.

 

Но ето, случи се така,

че тя се появи случайно

и всичко рухна в пропастта,

която ни погълна двама.

 

Дали ще имаш сили ти

да ни спасиш от гибелта,

далеч от днeшните злини

отново тук ръка в ръка.

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Елена,надеждата и обичта победиха.
  • Нали знаем че надеждата крепи човека!Да се надяваме!
  • Признателна съм за подкрепата!
  • Хареса ми! Поздрави! Надявам се ръка за ръка да успеете. Когато имаш подкрепа можеш да превъзмогнеш и най големите трудности!
Предложения
: ??:??