24.04.2018 г., 12:15 ч.

Мечтите и аз и мечтите 

  Поезия » Друга
365 0 0

С лекота протичаше мисълта на буйстващата душа,
но сякаш бе попаднала в мъгла.
И с още по-голяма лекота се редуваха беда след беда.
В тази нестихваща буря от мечти в света на забравените ценности. 
 

© Svetla Dimitrova Всички права запазени


 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??