24 апр. 2018 г., 12:15

Мечтите и аз и мечтите 

  Поэзия » Другая
364 0 0

С лекота протичаше мисълта на буйстващата душа,
но сякаш бе попаднала в мъгла.
И с още по-голяма лекота се редуваха беда след беда.
В тази нестихваща буря от мечти в света на забравените ценности. 
 

© Svetla Dimitrova Все права защищены


 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??