15.07.2008 г., 5:21 ч.

Мечтите ми... 

  Поезия » Любовна
832 0 17

Мечтите ми - луди за връзване.

На кого му е нужно вричане?

Разпъната шатра - душата ми.

Халосникът ме обича...

Къпиново вино - небето ми.

Нощта ми - на син мак прилича.

На пресекулки въздуха пия.

Халосникът ме обича...

Скритите ветрове съм пуснала.

Като тях безплътна съм. Тичам.

Богородице, дай ми сили,

че халосникът ме обича...

Не, не гледам и хали горещи,

аз вървя по килим от любичета.

Тръгнала съм на среща

с най-красивите дни за обичане...

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??