26.01.2008 г., 18:44 ч.

Мечтите ни 

  Поезия
798 0 18
 

Мечтите ни са най-могъщи.

Понякога избират трудни пътища,

а после сътворяват мостове невъзможни. 

 

Мечтите ни са най-човешки.

Те раждат се във ежедневието ни,

а после ги убиваме в сълзите ни.

 

Мечтите ни са мълчаливо многолики -

една вълшебна сила

и нашата чувствителност за болка... 

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??