Jan 26, 2008, 6:44 PM

Мечтите ни 

  Poetry
878 0 18
 

Мечтите ни са най-могъщи.

Понякога избират трудни пътища,

а после сътворяват мостове невъзможни. 

 

Мечтите ни са най-човешки.

Те раждат се във ежедневието ни,

а после ги убиваме в сълзите ни.

 

Мечтите ни са мълчаливо многолики -

една вълшебна сила

и нашата чувствителност за болка... 

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??