20.12.2016 г., 17:10 ч.

Мед 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
598 0 0

 

 

Толкова си нежен, като мед,

възлюбен вкуса на душата ти,

а за мен е щастие да оставам

в очите ти и да гледам през тях.

 

© Надежда Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??