16.09.2014 г., 13:25 ч.

Меден еликсир 

  Поезия » Любовна
1071 2 20

Меден еликсир

 

 

Да бе порив най-невинен,

а то поглед - див и жаден,

тръпна в този час уханен,

магнолии ще си сплета...

 

Наливам в чаша от елмаз

от еликсира меден,

а грях това е - зная аз,

магнолии ще си сплета...

 

Но по-дръзка и от Флора

и без страх - безумно леден,

в сън намерила опора,

магнолии ще си сплета...

 

Ще пристъпя сред възхита

сложила венеца чуден,

никой нищо да не пита,

магнолии ще си сплета...

 

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??