2.04.2013 г., 7:10 ч.  

Меден звън 

  Поезия » Любовна
475 0 0

Меден звън



Мога ли без тебе да живея?
Мога ли без тебе да творя?
До теб така сияя, пея, грея
и в страсти дишам и горя.

Нека всяка мъка да отмине,
да загаснат всички страхове
и Земята даже да се срине -
пак душа душата ще зове.

Ако искаш, даже забрави ме!
Заличи ме в своята душа!
Аз ще нося твойто име -
като меден зън от Любовта.


 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??