12.12.2010 г., 21:17 ч.

Между другото... 

  Поезия » Еротична
794 0 0

Между другото...

 

 

Може би не ти говоря, а между другото какво ще правиш тази вечер...?

Освен всичко останало, какво ли друго ти се прави с мен...?

Бомбардираш либидото ми, превръщайки го в Секс, но Неизречен,

в преносен смисъл - ти си долу, а аз над тебе извисен.

А извратено ли звучи, че не ми се прави секс, а повече...

Извратено ли звучи, че го изричам за твоите уши?

А приятно ли звучи, за мъж да си Разковниче?...

... Между другото, харесваш ми... харесвай ме и ти!?

И попивам стотици забележки, за горната ми граница в любовта...

На това за възрастта, отвръщам с действие – обратното...

Отдавна изплакал съм скръбта, обидите, че и срама,

затова дай да предприемем Онова действие, превратното.

И знам... странничко звучи, от моя лист и моя химикал,

да разбереш какво ти мисля аз в сегашно време...

и че за Аз-а ми си Попърс – сексуален химикал,

чакащ или искащ, някой – някой да Обземе...

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??