2.09.2006 г., 23:41 ч.

МЕЖДУ ДВАМА 

  Поезия
824 0 10



                     МЕЖДУ ДВАМА

                         Защо поглеждаш плахо
                         настрани?
                         Ревнувам те
                         от погледи случайни.
                         Вдигни очи.
                         Сега ме погледни
                         В очите ти прочитам
                         светли тайни...

                         Подай ръка.
                         До мен тръгни така.
                         Ще разтопим
                         пространствата големи.
                         За твоята божествена ръка
                         написал бих
                         божествена поема...

                         В косите ти
                         светулка затрептя.
                         Изгуби се
                         в къдриците ти черни.
                         Но ме замайват
                         влажните уста
                         със мащерка,
                         и с ягоди вечерни...

© Иван Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??