Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Крака, бедра, а между тях
аз бях!...
Каква наслада и какъв екстаз,
а между тях - аз, аз -
Каква прегръдка и какъв късмет,
а между тях и аз - един (почти) поет -
О, как въздишах и въздишах,
а между тях аз... едва дишах...
О, как се движеха в синхрон,
а между тях аз - като в своя дом -
*****
Това бе вчера, а сега разбрах,
че още много минали са... между тях...
27.04.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени