13.04.2016 г., 23:38 ч.  

Между Холивуд и Боливуд – 12 (Дост) 

  Поезия » Хумористична
447 0 8

Днес имамът срещна гост–

негов уважаван дост.

Онзи, седнал на дивана,

нещо в гащите си хвана

и отчаяно изпъшка:

– Вай, аллах, туй– пуча въшка?!

Но оказа се бълха–

нейде скочи и се свря.

 

Тук се появи жената 

на имама– взе машата

и заудря с нея госта!...

– Айше ма, преби ми доста!–

викна ужасен имама.

– Стана тя, каквато стана!

Айша кипна: – Ти... кретен...

получаваш "част от мен"!

И с тавата с баклавата

трясна своя мъж в главата.

 

 

Па се вдигна олелия–

баш махленска гюрултия!

Виждайки терор домашен,

гостът тръгна си уплашен.

А имамът на женицата

си показа сам бълхицата:

– Не е, Айше, пуча въшка!...

Знаеш, че имам не кръшка!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??