30.09.2005 г., 1:24 ч.

Между мечтите и реалността 2 

  Поезия
832 0 0

На приливи и отливи пред мен
животът сменя своята премяна
ту тържествуваща, ту наранен
ту лъч е, ту неизличима рана.

Паролата е винаги една
вървя напред -уверена и дръзка-
между реалност трудна и мечта,
сред честност и сред удари под кръста.

На приливи и отливи и аз
съм ту мечтател, ту съм реалистка,
заслушана във вътрешния глас
на врящото гърне на мойте мисли.

Между реалност смазваща вървя,
а всъщност от мечта съм окрилена,
Айсбергът на страха ще разтопя
и моята мечта е е спасена.

© Кирилка Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??