5.11.2007 г., 11:54 ч.

Между толкова жени 

  Поезия » Друга
861 0 3

Между толкова жени –

хубави и грозни,

тебе аз избрах

да бъдеш слънцето

в небето на моята душа...

И сгреших, разбира се,

както всеки прави тази грешка...

 

Пчелен кошер

душата ми е трябвало да бъде –

пълен с меда на красотата...

 

© Свилен Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??