30.11.2014 г., 22:27 ч.

Между вас 

  Поезия » Любовна
512 0 3

Обичаш я? Държиш на нея?
Кой търсиш тук, тогава ми кажи?

Обичаш я?! Ще полудея...

Махни се! Махай се! Върви! 

Аз какво съм? Авантюра?
Тръпката в живота ти?
Но да бъда изневяра

не го приемам, запомни!

Разбери какво желаеш,

от какво нуждаеш се - признай.

Разбери, нима се колебаеш?
Правилно въпроса си задай.

Въпросът лесен е и кратък,

а да отговориш трудно е, нали?
Дали е с кървав отпечатък

отговорът на: "Щастлив ли си?" 

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Голям казус!
  • Ясно, точно и лаконично - с две думи...!!!
  • За втори път ме закова! ИМаш много отличаващ се стил!Могъщ и много директен!Това много ми харесва!Много е категорично и пълно с характер!Браво на теб!!Страхотно стихотворение!
Предложения
: ??:??