26.10.2011 г., 13:27 ч.

Междубалотажно 2011 

  Поезия » Хумористична
412 0 1

Настана време продажно, 
политици-лаици с дълги езици,
за да си вдигнат процента,
на народа, дето "вакса не гълта",

обещават евроцентове,
а дават  стотинки жълти.
Уж сме европейска държава,
но алъш-веришът продължава.
Язък за Светльо от "Хиподил",
той, поне с песните си,
това блато би взривил!

П.П. Присъствието на големия брой турски думи не се дължи на т. нар. "турско присъствие", а на географското ни такова

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??