25.04.2009 г., 22:36 ч.

Меланхолия 

  Поезия » Друга
747 0 1

Снегът пада по мръсната земя.
Аз съм тук, очаквам да умра.
Тъмни облаци над моята глава.
Пленник съм на своята съдба.


Умирам заради любовта си.
Изгубил съм аз напълно ума си.
Тя е в моето сърце.
Скоро аз ще бъда на прокълнато небе.


Толкова сам, толкова празен,
сякаш съм ням в този свят безобразен.
Но какво се случи - част от мен умря.
Остана ми още една, която умира в самота.


Мрачни спомени властват в съзнанието ми,
няма да умра преди да направя признанието си.
Сърцето ми бие бавно и скоро ще спре,
но моята любов към теб никога няма да умре.

© Алистър Кроули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Сърцето ми бие бавно и скоро ще спре,
    но моята любов към теб никога няма да умре."

    !!!
Предложения
: ??:??