10.01.2008 г., 11:02 ч.

Меланж 

  Поезия » Философска
953 0 3

Меланж

Настроението ми - меланж,

облика ми - нещо средно, неопределено,

облеклото ми в оранж,

а живота ми? Де да имаше пембено...

Ежедневието ми - меланж,

моето „аз" - нещо твърде разединено,

професията ми - просто бранш,

мисленето ми - предубедено.

Душевността ми - просто е меланж,

самочувствието ми - не е нещо изявено,

почивката ми е като в транс.

Дали меланж е всичко в мен, се питам изумено...

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??