Меланж
Настроението ми - меланж,
облика ми - нещо средно, неопределено,
облеклото ми в оранж,
а живота ми? Де да имаше пембено...
Ежедневието ми - меланж,
моето „аз" - нещо твърде разединено,
професията ми - просто бранш,
мисленето ми - предубедено.
Душевността ми - просто е меланж,
самочувствието ми - не е нещо изявено,
почивката ми е като в транс.
Дали меланж е всичко в мен, се питам изумено...
© Мими Все права защищены