29.08.2015 г., 19:05 ч.

Мен да забравиш 

  Поезия » Друга
286 0 1

Искам завинаги мен да забравиш,

в душата било е каквото било.

Не искам  миг дори да ме жалиш,

не слагай, не слагай черно було.

Аз всичко забравих то бе отдавна,

останах за малко с болна душа.

Но знам! За миг не остана тя гладна,

в сърцето повярвах и тя се вслуша.

Оставих зад мен аз всичко омразно,

за всичко на всички отдавна простих.

Който си мисли че сърцето е празно,

обич, любов в него вградих.

                                            В.Й. 28.08.2015г.

 

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта всичко прощава, на всичко се надява - казва апостол Павел.
    Няма причина да не му вярваме:

    "Оставих зад мен аз всичко омразно, за всичко на всички отдавна простих.
    Който си мисли че сърцето е празно, обич, любов в него вградих."

    Поздравление, Василе! Мъдър текст.
Предложения
: ??:??