25.10.2008 г., 9:46 ч.

Ментоловата призрачна луна... 

  Поезия » Друга
1030 0 18

 

Ментоловата призрачна луна
ще бъде тази вечер угасена,
ще свети в мрака моята коса,
ухаеща на сънени камелии.

Прозорците ще наведат чела,
разнежени от шепот и целувки.
Ще влезе боса тъмна тишина
и цяла нощ на пръсти ще танцува.

Ментоловата призрачна луна
във шепите ни слети ще изгрее,
очите ти ще пръскат синева
и ще разказват приказки за феи.

© Лили Радоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??