10.11.2022 г., 10:22 ч.

Мераци 

  Поезия » Философска
177 0 0

Вярно, всеки днеска иска

гадже младо да притиска,

а понеже аз съм дърта

и вдовец не се навърта.

 

Но, аз още съм цъфтяща

и, повярвайте, любяща.

Със любов обгрижвам всеки

тръгнал в моите пътеки.

 

Е, не съм и толкоз стара –

още пия две на бара.

Да, ще стана с всеки близка

щом рече да ме поиска.

 

Знайте, любовта докрай е

и прегради тя не знае.

Всеки пада в тоз капан –

туй ви е от бай Гецан!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??