Вярно, всеки днеска иска
гадже младо да притиска,
а понеже аз съм дърта
и вдовец не се навърта.
Но, аз още съм цъфтяща
и, повярвайте, любяща.
Със любов обгрижвам всеки
тръгнал в моите пътеки.
Е, не съм и толкоз стара –
още пия две на бара.
Да, ще стана с всеки близка
щом рече да ме поиска.
Знайте, любовта докрай е
и прегради тя не знае.
Всеки пада в тоз капан –
туй ви е от бай Гецан!
© Георги Янков All rights reserved.